ti-ta bso

is een gezellige, ongedwongen naschoolse opvang

in het handarbeidlokaal van O.B.S. de Overhael in Driehuizen

Na school is er tijd om te ontspannen. We gaan eerst met elkaar aan tafel voor wat drinken en een cracker met iets lekkers. De kinderen kunnen vertellen wat ze op school hebben beleefd en lekker kletsen met elkaar. Daarna is er ruimte voor vrij spel. Kinderen kunnen heerlijk spelen, knutselen, lezen, spelletjes doen en buiten spelen op het schoolplein en het Klavertjesveld. Aan het einde van de middag bieden we vers fruit aan. Vlak daarna worden de eerste kinderen opgehaald.

Vakantie
Ook in de vakantie bieden we opvang. Bij voldoende aanmeldingen - minimaal vijf kinderen - is de vakantie BSO geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 8:00 tot 18:00 uur.

Op maandag, dinsdag en donderdag vangen we kinderen op van de scholen in Grootschermer, Zuidschermer en Driehuizen

De kinderen uit Grootschermer en Zuidschermer worden door ons van school gehaald en naar de BSO gebracht.

Openingstijden
Maandag, dinsdag en donderdag van 14:15 tot 18:30 uur.

visie

Wij vinden het belangrijk dat kinderen na school kunnen ontspannen op een fijne plek. Als kinderen willen mogen ze allerlei activiteiten ondernemen waarbij de pedagogisch medewerker graag helpt, maar er hoeft niks. We kijken naar de behoefte van het kind en zorgen ervoor dat het zich veilig en welkom voelt bij ons.
We creëren met elkaar een harmonieuze sfeer, begeleiden interactie tussen de kinderen en stimuleren buiten spelen. Er werken drie vaste pedagogisch medewerkers op de naschoolse opvang wat heel fijn is voor het vertrouwde gevoel voor kinderen.

Wet- en regelgeving

Ti-ta BSO voldoet aan alle wet- en regelgeving voor kinderopvang. Daarnaast zijn we een erkend leerbedrijf. 

Lees hier ons veiligheids- en gezondheidsbeleid en ons GGD-inspectierapport.

Oudercommissie

Ti-ta BSO heeft een oudercommissie met drie leden; iedere school wordt hierin vertegenwoordigd. De oudercommissie behartigt de belangen van ouders en denkt mee over het beleid van Ti-ta. 

Voor vragen, klachten, opmerkingen of suggesties kun je een e-mail sturen naar info@ti-takinderopvang.nl, dan brengen wij je in contact met de leden van de oudercommissie.

Informatieboekje

Wil je nog meer weten over onze fijne buitenschoolse opvang? Lees dan het informatieboekje.

volg ons