Ti-ta is elke werkdag geopend van 7:00 tot 18:30 uur. Daarbinnen bieden we drie mogelijkheden voor het aantal uur dat je bij ons kunt afnemen.
Pakket 1. Van 7:00 tot 18:30 uur - 11,5 uur per dag
Pakket 2. Van 7:00 tot 18:00 uur - 11 uur per dag
Pakket 3. Van 8:00 tot 18:00 uur - 10 uur per dag

Het aantal dagen opvang per week stemmen we in overleg af.

Ti-ta is één week per jaar gesloten, namelijk tussen kerst en oud en nieuw. 
Je ontvangt maandelijks een rekening met een vast bedrag dat is gebaseerd op 51 weken opvang per jaar gedeeld door 12 maanden.

Mogelijkheden

Wil je nog meer weten over onze mooie agrarische kinderopvang? Lees dan het informatieboekje.

Informatieboekje

Voor ouders die alleen tijdens schoolweken opvang nodig hebben, bieden wij het schoolwekenpakket aan. Dit is handig als oudere broertjes of zusjes al naar school gaan of als ouders in het onderwijs werken en zelf de opvang verzorgen tijdens schoolvakanties. 
Als je gebruik maakt van het schoolwekenpakket ontvang je maandelijks een rekening met een vast bedrag dat is gebaseerd op 43 weken opvang per jaar gedeeld door 12 maanden.

Schoolwekenpakket

Ti-ta kinderopvang voldoet aan alle wet- en regelgeving voor kinderopvang. Daarnaast hebben we het keurmerk 'Groene kinderopvang' en zijn we een erkend leerbedrijf. 

Lees hier ons veiligheids- en gezondheidsbeleid en ons GGD-inspectierapport.

Wet- en regelgeving

Ti-ta heeft een oudercommissie met vijf leden, allen ouders van kinderen die naar onze opvang gaan. De oudercommissie behartigt de belangen van ouders en denkt mee over het beleid van Ti-ta. Ook organiseert de commissie de feestelijke jaarlijkse juffendag en doet suggesties voor thema's en activiteiten. 

Voor vragen, klachten, opmerkingen of suggesties kun je contact opnemen met de oudercommissie via octita@gmail.com.

Oudercommissie

volg ons