sandra en leonie

werkten al negen jaar bij Ti-ta toen ze in 2019 de trotse eigenaren werden

Met passie en enthousiasme zetten zij zich dagelijks in voor een liefdevolle opvang voor kinderen en een fijne werkplek voor alle medewerkers.

Ik ben Sandra. Mijn man en ik zijn de trotse ouders van drie mooie jongens en we wonen in Driehuizen. Ik ben gek op dieren en rij graag paard. Al van jongs af aan wist ik dat ik met kinderen wilde gaan werken. Ik koos voor het onderwijs en haalde mijn diploma aan de IPABO. Maar hoe mooi ik het onderwijs ook vind, mijn hart ligt bij werken met de jongste kinderen. De fase van de non-verbale communicatie en daarna de eerste woordjes vind ik prachting. Ik geniet van het pure en de eerlijkheid van de jonge kinderen en van de eerste vriendschappen die bij ons ontstaan. Samen met het team maken we er elke dag een fantastische dag van voor de kinderen en daar haal ik heel veel voldoening uit. We laten kinderen ontdekken en leren ze nieuwe dingen. En andersom leren wij weer ontzettend veel van de kinderen. We blijven ons ontwikkelen voor de beste zorg en een fijne warme plek voor kinderen.

sandra

Mijn naam is Leonie en ik woon in Zuidschermer, samen met mijn vriend, onze twee mooie dochters en onze super ondernemende zoon. Wij zijn graag buiten en hebben onze eigen mini-kinderboerderij met een kat, konijnen, geit en pony's. 

Ik heb altijd al met kinderen willen werken. Ik koos eerst voor het medische vakgebied maar al gauw merkte ik dat mijn passie ligt bij de ontwikkeling en het welzijn van het jonge kind. Ik geniet ontzettend van de gesprekjes met kinderen. Hun enthousiasme daarbij werkt aanstekelijk. Op een speelse, ongedwongen manier stimuleren we de spraak-taal ontwikkeling en we geven veel mee over de natuur, seizoenen en dieren. Met kleine activiteiten benadrukken we al dat moois nog eens extra. Het geeft me een heel goed gevoel dat we echt iets kunnen betekenen voor de ontwikkeling van kinderen. We geven ze een fijne, veilige basis mee. Het werk biedt veel afwisseling en met een geweldig team en de allerleukste kinderen is het bij Ti-ta voor mij iedere dag weer een feestje.

leonie

Ons team bestaat uit dertien pedagogisch medewerkers. We zijn een hechte groep met elkaar en werken met veel plezier samen. Die open cultuur is niet alleen prettig voor de medewerkers, ook voor de kinderen is het fijn dat er gelachen wordt en dat de sfeer ontspannen is. We bieden alle medewerkers de ruimte om zich te ontwikkelen.

Lijkt het je leuk om bij Ti-ta te werken? 

Team

volg ons